Golvbelysning

Hos oss hittar du fin golvbelysning för hemmamys i ditt vardagsrum eller läsning i favoritfåtöljen. Den kan också lätt flyttas runt efter husets inredning och rummets olika funktioner.

Golvlampan är många gånger det ultimata komplementet till den taklampa som du har idag. Taklampan ger förvisso ett bra sken, men ibland eftersträvar vi en mysigare belysning i rummet. Med en golvlampa blir det möjligt att förena båda syftena, eftersom den inte enbart ger ett bra och jämnt sken utan även ett behagligt ljus till delar av rummet som en taklampa inte når.

Visar 1–20 av 41 resultat

Markslöjd Linear USB Svart Golvlampa

Nu 1 149kr

Markslöjd Peak Antik Golvlampa

Nu 1 049kr

Markslöjd Linear USB Vit Golvlampa

Nu 1 149kr

Markslöjd Detroit Svart Golvlampa 2L

Nu 995kr

Markslöjd Twin Svart Golvlampa 2L

Nu 1 049kr

Markslöjd Minna Mässing Golvlampa

Nu 849kr

Elsa Golvlampa 1L – Svart

Nu 795kr

Atticus Golvlampa – Svart

Nu 695kr

Markslöjd Peak Svart Golvlampa

Nu 1 049kr

Markslöjd Crown Guld Golvlampa

Nu 1 645kr

Markslöjd Modena Mässing/Vit Golvlampa

Nu 1 295kr

Markslöjd Caen Grå/Mässing Golvlampa

Nu 1 395kr

Markslöjd Capital Svart Golvlampa

Nu 845kr

Markslöjd Afternoon Svart/Vit Stor Golvlampa

Nu 1 445kr

Markslöjd Hudson Golvlampa – Stål

Nu 845kr

Markslöjd Hudson Golvlampa – Antik

Nu 845kr

Vega Golvlampa – Svart

Nu 2 395kr

Vega Golvlampa – Mässing

Nu 2 395kr

Elsa Golvlampa 5L – Svart

Nu 1 545kr

Elsa Golvlampa 3L – Svart

Nu 799kr

Golvbelysning, Idéer för varje stil

Detta sortiment av stående lampor sträcker sig över ett brett utbud av traditionella stilar och övergångs lampor till moderna och samtida golvlampa som säkerligen sticker ut i alla utrymmen. Om ditt hem följer en övergripande inredningsstil, kommer du att uppskatta designen och finishen i kollektionen från Markslöjd & Kathleen, de har en elegant och unik touch som omedelbart visar din uppskattning för bra design. 

Vi älskar speciellt designhistorien som följer med dessa lampor och erbjuder rik skandinavisk historia som gör golvlampa till enastående samtalsstycken. Kombinera din kärlek till skandinavisk design och modern godhet från mitten av århundradet med en golvlampa.

Hur man väljer rätt golvbelysning

Även om de är mångsidiga och bärbara, finns golvlampor i många storlekar, former, färger och stilar att välja mellan. När du bestämmer dig för hur du väljer en golvlampa finns det några viktiga saker att komma ihåg. Använd dessa steg för att hjälpa dig välja de perfekta lamporna för ditt hem.

Var ska jag placera min stående lampa?

Att veta var du planerar att placera en golvlampa är viktigt att välja rätt typ. Först vill du överväga belysningsprogrammet du försöker lösa. Behöver du en lampa för att läsa? Vad sägs om en med en svängbar arm för enkel justerbarhet? Eller är det helt enkelt en lampa för att kasta omgivande ljus i hörnet av ett svagt rum? Ställ dig själv dessa frågor så är du på väg att hitta den bästa golvlampan.