Vägglampor

Bra, funktionell och snygg belysning är verkligen A & O! Hos oss hittar du vägglampor för alla tycken och smaker. Våra vägglampor passar både för vägg och tak. Ljuset i skall vara en njutning men måste ändå vara praktiskt. Sätt en vägglampa över sängen eller soffan för att skapa ljus där det kan vara svårt att få plats med en stor lampa på golvet eller i taket. Vägglampan gör sig perfekt över sänggaveln som läslampa eller som en fin väggdetalj i mörkare vrår. Hos Homeroom hittar du praktiska och vackra vägglampor som kan pryda alla stilars vägg.

Visar 1–20 av 22 resultat

Vägglampan

Många gånger en oupptäckt och oanvänd hemlighet som på ett överraskande sätt kan göra väsentligt stor skillnad i ett hems inredning. Som det ser ut idag är det främst golvlampor, taklampor och bordslampor som används i svenska hem. Men många skulle kunna få till en häftig förändring om de bara vågade testa och experimentera med en vägglampa. Vi på Chilli tycker absolut att ni ska prova, för det är något alldeles särskilt med en vägglampa när den sitter på väggen och lyser upp hus och hem.

Vägglampor för alla hem

Är du helt enkelt ute efter en lampa till ditt hem som är unik i sitt slag, samtidigt som den har flera olika användningsområden? Då är det en väldigt bra idé att spana in det utbud av vägglampor som Chilli har. För när väl din vägglampa sitter på plats, blir den en självklar och uppskattad del av din inredning, och något som du kommer att kunna njuta av i många, många år. Vägglampor är ju inte bara till för att placeras på väggen i sovrummet för att användas som läslampa – funktionerna är som sagt många.

En vägglampa - många funktioner

Med en vägglampa kan du också ge din inredning effektiv punktbelysning som vackert lyser upp delar av din inredning som du vill sätta fokus på. Lamporna passar dessutom utmärkt i köket, där bra och effektiv belysning gör det lättare att laga och piffa till maten. Det får du med hjälp av vägglampor, om du inte bara är ute efter att låta själva vägglampan i sig vara en delikat del av din inredning.

Vägglampor inomhus är med andra ord ett stort område, som är lätt att experimentera med och roliga att upptäcka. Snygga vägglampor i sovrum, kök och vardagsrum ger dig verkligen en unik inredning och det finns många varianter att välja på, som till exempel en vägglampa i mässing.